Uw privacy nemen we serieus

Privacyverklaring

De saaie gegevens

Uw privacy bij ImageDesign

JvR ImageDesign respecteert uw privacy daarom geven wij hieronder informatie over de manier waarop wij uw gegevens verzamelen en gebruiken.
Als u gebruik maakt van de diensten die JvR ImageDesign u aanbiedt, dan gaat u er mee akkoord dat wij deze gegevens verzamelen en gebruiken op de manier die wij uiteen zetten in ons onderstaand privacy beleid.
Wij zullen bepaalde anonieme informatie automatisch ontvangen en verzamelen in ‘de standaard gebruiklogs’ via onze webserver. Wij zullen de Google-analytics computer-identificatie informatie (inhoudende, onder andere naam maar niet beperkt tot, het IP-adres toegekend aan de door u gebruikte computer, de domainserver via welke u toegang heeft tot onze server, het type computer dat u gebruikt en het type webbrowser die u gebruikt) via deze ‘cookies’ verkrijgen.

We kunnen de volgende persoonlijk identificeerbare gegevens over u verzamelen:

  • Uw voor- en achternaam
  • Uw emailadres
  • Uw mobiele telefoonnummer en contactgegevens
  • Uw Postcode
  • Uw overschrijvingen naar ons d.m.v. bankrekening- of creditcardnummers
  • De functies die door u op onze website gebruikt worden
  • Informatie over de pagina’s die u bezoekt en de links waarop u op onze site klikt
  • Het aantal keren dat u de pagina’s bezoekt of dat u op onze website heeft gewinkeld
  • Alle andere informatie die beschikbaar is via uw bezoek aan of het gebruik van onze website

Wie verzamelt de informatie?

Wanneer u onze website bezoekt verzamelen wij anonieme surfgegevens via Google-analytics

Hoe gebruiken wij de informatie?

Om de door u gevraagde diensten te verlenen
Om met u contact op te nemen wanneer dat nodig zou zijn
Om U uiteindelijk een betere en meer persoonlijke service aan te bieden d.m.v. bijvoorbeeld een nieuwsbrief of een aangepast productaanbod.
Intern gebruiken wij de informatie om onze producten en de levering daarvan te verbeteren

Met wie kunnen wij uw gegevens delen?

Wij kunnen uw gegevens doorgeven aan andere bedrijven binnen onze groep. In uw geval delen wij uw gegevens indien nodig met onze stoffeerders en betalingsinstellingen. Wij zullen uw gegevens alleen gebruiken om een overeenkomst met u tot een goed einde te brengen en niet voor andere doeleinden gebruiken. Wij zullen nooit uw persoonlijke gegevens verhandelen, verkopen of aan derden doorgeven, tenzij:
U daar toestemming voor heeft gegeven
Om de producten en/of diensten die u heeft aangevraagd te leveren
Om te onderzoeken of er sprake is van onrechtmatige of illegale activiteiten via onze website, mogelijke gevallen van fraude of handelingen die potentieel bedreigend zijn voor de veiligheid in het algemeen of de veiligheid van een persoon, voor mogelijke schendingen van de gebruiksvoorwaarden of om deze handelingen te voorkomen of om actie te ondernemen om deze handelingen te stoppen of om ons te verdedigen tegen juridische claims.
In bijzondere omstandigheden, zoals het gevolg geven aan dagvaardingen, gerechtelijke bevelen, verzoeken of mededelingen van gerechtelijke- of wetshandhavingsinstanties die zulke bekendmaking eisen.

Wel kunnen wij uw gegevens doorsturen naar onze servicemonteurs bij voorbeeld t.b.v. garantiedoeleinden. Zo zullen wij ook uw naam en adres doorgeven aan b.v. een koeriersbedrijf om de goederen bij u af te leveren.

Wat voor invloed heeft u op het verzamelen, gebruiken en delen van uw gegevens?
U kan ons verzoeken om in onze databestanden uw persoonlijke identificeerbare gegevens te verwijderen of te blokkeren teneinde uw registratie te beëindigen. Ondanks alles blijft de mogelijkheid bestaan dat uw gegevens in de archieven van onze servers blijven bestaan.

Hoe beveiligen we uw gegevens?

Om de gegevens die wij beheren te beschermen tegen verlies, misbruik of ongewilde manipulatie hebben we handmatige en elektronische beveiliging geïnstalleerd. Om b.v. een door u geplaatste bestelling te leveren zijn uw gegevens uitsluitend toegankelijk voor personeel dat verantwoordelijk is voor de levering van uw bestelling.

Wij doe er alles aan om uw persoonlijke identificeerbare gegevens te beschermen. We kunnen echter niet 100% garanderen dat transmissies door middel van het internet of een ander netwerk veilig kunnen verlopen. Door het bezoeken van onze website gaat u ermee akkoord dat wij niet aansprakelijk gesteld kunnen worden voor de openbaarmaking van uw gegevens als gevolg van fouten in de transmissie of ongeoorloofde handelingen van derden.