Image by Freepik

De identiteit

Over ImageDesign

ImageDesign icoon Diep nadenkende jong vrouw

Hallo daar!

Dit is ImageDesign

ImageDesign ontwerpt professionele, creatieve en klantgerichte oplossingen.

ImageDesign is een creaftief bedrijf opgericht in 2009. Maar met inmiddels al een aantal jaar ervaring op het gebied van design. ImageDesign is opgericht door Jeroen van Rhijn. Jeroen heeft na zijn studie aan het Grafisch Lyceum ervaring opgedaan als vormgever en webdesigner -en builder bij diverse reclamestudio's en bureaus. Door zijn brede interesse is hij nu systeemontwikkelaar en -beheerder bij een contactcenter voor glasschade.
Daar het vormgeven bij Jeroen in het bloed zit, is hij gestart met ImageDesign om zijn creativiteit kwijt te kunnen.

ImageDesign is gestart op een overvolle markt met veel concurrentie. Maar ImageDesign heeft nu al een respectabel aantal (veelzijdige) klanten in haar portfolio. Doordat ImageDesign zelfstandig vanuit huis werkt, kan ImageDesign de kosten laag houden en daar profiteert u als klant uiteraard van!

"And one more thing..."
- Steve Jobs -

Interesse?

Laat van je horen?

Is uw interesse gewekt? Benieuwd of wij iets voor u of uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op, dan kunnen we de opties bespreken of de vragen beantwoorden.

U kunt natuurlijk vrijblijven een offerte aanvragen waarin we al uw wensen overzichtelijk kunnen weer geven zodat u een duidelijk beeld heeft wat u kunt verwachten van ons. En wat voor u de kosten zijn.

Maak eens een afspraak